قالب جوملا
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (1 رای)

b_150_100_16777215_00_images_porojeh_0604.jpgسالانه تعداد زيادي از مردم جهان در تصادفات ترافيكي جان خود را از دست ميدهند. حوادث ترافيكي نهمين عامل مرگ و مير در جهان به شمار ميرود اما در ايران دومين عامل مرگ و مير محسوب مي شود. در اين تحقيق با استفاده از تعداد كشته شدگان تصادفات برون شهري در ماه هاي گذشته و با استفاده از روشهاي آماري به پيشبيني تعداد تلفات در ماه هاي آينده پرداخته مي شود. هدف از انجام اين تحقيق آن است كه بتوان ارزيابي كرد آيا راه كارهاي اتخاذ شده در افزايش ايمني و كاهش تصادفات و تلفات مؤثر واقع شده است يا خير؟

 

نتايج به دست آمده از پيش بينيهاي آينده تعداد فوت شدگان در اين تحقيق، نشان ميدهد كه كشور ايران با ارائه راه كارهاي مناسب توانسته است خود را به مرحله حساس و بحراني تثبيت وضعيت فوت شدگان ترافيكي برساند و حداقل تا چندين ماه آينده در اين مرحله قرار خواهد داشت . براي عبور از اين مرحله بسيار كليدي و حساس ميبايست راه كارهايي متناسب با فرهنگ و ظرفيت كشور در برنامه ريزيهاي آتي ايمني راهها گنجانده شود تا به مرور زمان بعد از مرحله تثبيت شاهد سير نزولي تعداد تصادفات و بالتبع آن كاهش تعداد فوتيها و مجروحان حاصل از آن بود. در صورت كار آنبودن اين برنامه ريزيها، وضعيت نمودار پيش بيني تعداد فوت شدگان از حالت راكد خارج شده و سير صعودي با شيب زياد به خود خواهد گرفت كه بسيار نگران كننده خواهد بود.

کلمات کلیدی : آمار کشته شدگان جاده های ایران، ایمنی جاده های ایران، ایمنی خودروهای ایرانی، ایمنی پراید، ایمنی پیکان، ایمنی پروژه، تلفات جاده ای، ترافیک جاده ای، فوت شدگان ترافیکی، تاثر کمربند ایمنی، تصادفات ترافیکی، مجروحین تصادفات ،تصادفات برون شهری، تصادفات درون شهری،

3,000 تومان

اخبار دانشگاهی

Go to top