قالب جوملا
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 4.75 (2 رای)

b_150_100_16777215_00_images_porojeh_03219.jpgحفظ و نگهداري محصولات غذايي با توجه به رشد جمعيت و كمبود مواد غذايي بسيار مورد توجه قرار گرفته است و روز به روز اهميت جلوگيري از اتلاف مواد غذايي و طولاني نمودن زمان ماند آنها بدليل رشد صادرات و بدست آوردن بازارهاي پايدار بيشتر نمايان ميگردد. معمولا در فراوري ميوه ها، توليد كنسانتره و آب آن مورد توجه خاص مي باشد، ولي غالبا بازار كنسانتره ها و آب ميوه ها در داخل و خارج از كشور دچار نوسانات زيادي مي شود و بعلت كوتاه بودن نسبي زمان ماند آن، ضايعات زياد و خسارات بسيار بالايي را بر توليدكنندگان آن وارد مي سازد به اين دليل توليد پودر ميوه موجب جلوگيري از هدر رفتن آن میشود.

روش خشك كردن و پودر كردن در صنايع غذايي يكي از بهترين و قديمي ترين روشهاي نگهداري مواد غذائي است.در اين روش هزينه عمل آوري نسبت به ساير روشها كمتر بوده و پس از عمل آوري ، نگهداري محصولات نيازي به تاسيسات برودتي و سردخانه و غيره ندارد و محصولات در انبار مناسب قابليت نگهداري را دارند . يكي ديگر از اولويتهاي روش خشك و پودر كردن ميوه ها نسبت به ساير روشها كاهش شديد وزن و حجم محصولات است كه اين امر در مسائل ترابري و حمل ونقل و در زمينه حجم اشغالي انبارها خبلي مقرون بصرفه مي باشد. افزايش ماندگاري آنها از طريق كاهش فعاليت آبي و كاهش روند رشد ميكروبي آنها از ديگر مزاياي اين محصولات مي باشد. تنها مشكلي كه همراه با پودر ميوه ها مي باشد خاصيت جذب آب و خاصيت ترموپلاستيكي آنهاست كه باعث ايجاد مسائلي از قبيل چسبندگي ، كلوخه شدن و مشكل بودن جابجايي بدون بسته بندي مناسب مي شود. اين موارد با افزودن يكسري از افزودني ها جهت سهولت خشك كردن و بهبود خواص انتقالي و ذخيره سازي پودر مرتفع ميشود. محصولات طرح ،توليد انواع پودر ميوه ميباشد. از جمله پودر ميوه پرتقال، ليمو، موز، توت فرنگي و هلو. اين محصولات به صورت پودر نرم در كيسه هاي پلي اتيلني يك و پنج كيلوئي بسته بندي ميشوند. پودر ميوه در صنايع غذائي مورد استفاده قرار ميگيرد و در توليد كليه موادي كه طعم ، عطر و رنگ ميوه مورد نياز باشد مصرف ميشود.علاوه براين به عنوان پودر نوشيدني نيز با اضافه كردن آب به آن قابل استفاده ميباشد.

کلمات کلیدی :پودر میوه، شماره تعرفه گمرکی، ماشین آلات، هزینه استهلاک و تعمیر و نگهداری، تولید پودر از میوه، خشک کردن میوه، میوه خشک، پرتقال، لیمو، توت فرنگی، اسید سیتریک، اسکوربیک، اسید مالیک، اسید تارتریک، اسید لاکتیک، آنتی اکسیدان ها، قوام دهنده ها، رنگ دهنده ها، ویژگی های میکروبی، مارمالاد، ژله، پودینگ میوه ای، یخمک، پاستیل میوه ای، لیمو ترش، پروژه کارآفرینی، لیمو ترش خشک، دکتر عباس درایتی فر، دانلود پروژه های کارآفرینی، دانلود طرح توجیهی،

5,000 تومان

اخبار دانشگاهی

Go to top